Bedrijfsprofiel

Kurage Verpakkingen is een onafhankelijke groothandel op het gebied van verpakkingsmaterialen bestemd voor industrie, webshops en retail organisaties. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij dé dienstverlener in verpakkingen. Graag delen wij onze jarenlange ervaring en expertise ook met u!
Wij verdiepen ons graag in de bedrijfsactiviteiten van relaties, en hebben daardoor een sterke affiniteit met onze doelgroep die zich voornamelijk bevindt in de

  • e-commerce (webshops, fulfilment)
  • industrie (warehousing, productie, transport)
  • detailhandel (winkels, ambulante handel)
  • inkooporganisaties (winkelketens, grootwinkelbedrijven)

Ook voor opslag en voorraadcontrole van uw goederen bent u bij ons aan het juiste adres!

Kurage Verpakkingen levert verpakkingsoplossingen in de breedste zin. Naast producten leveren wij uitstekende service, maken we duidelijk afspraken over kwaliteit, zijn we betrouwbaar en zorgen we behalve voor passend advies, ook voor de volledige logistieke afhandeling. Kurage Verpakkingen heeft negen medewerkers en is actief in heel Nederland, maar voornamelijk in de provincie Noord-Brabant. Vanuit onze vestiging in 's-Hertogenbosch (4.900m²) bieden wij de meest voorkomende verpakkingsmaterialen direct uit voorraad. Ons uitgebreide assortiment bestaat onder andere uit golfkartonnen dozen, palletwikkelfolie, draagtassen, plakband, verzendetiketten en plastic zakken. Een sfeerimpressie van ons zeer volledig en gevarieerd aanbod vindt u op onze productenpagina 

Outsourcing

Hebt u weleens overwogen om uw totale verpakkingsbehoefte te outsourcen aan een verpakkingsspecialist? Kleinverbruiker of grootverbruiker; wij ontzorgen u graag! De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook wanneer u speciale wensen hebt, of een advies op maat wilt ontvangen. Dus neem gerust contact met ons op, om hierover eens van gedachten te wisselen. Bel 073-6232623 of mail sales@kurage.nl. Dan vertellen wij u graag meer over onze ruimere kijk op verpakkingsmanagement!

Visie

Kurage Verpakkingen heeft een duidelijke visie: Mensen en organisaties moeten doen waar ze goed in zijn. In het geval van Kurage Verpakkingen betekent dat het aanbieden van kartonnen verpakkingen (dozen) en draagtassen én het adviseren over en organiseren van een totaalpakket verpakkingsmaterialen voor het inpakken en verzenden van uw producten. Hierin zijn wij specialist!

Door onze expertise en grote betrokkenheid is Kurage Verpakkingen sterk gegroeid. De kracht van onze organisatie zit in de combinatie van korte lijnen en directe, duidelijke communicatie. We zijn laagdrempelig, denken graag mee en houden het altijd (zo) eenvoudig (mogelijk). Vanzelfsprekend leveren we op tijd, en op het door u gewenste moment. Op afroep heeft u uw producten binnen 24 uur op locatie.

Missie

Bij Kurage Verpakkingen kunt u altijd rekenen op onze maximale inzet om u alle zorgen uit handen te nemen. Op het gebied van kartonnen verpakkingen en draagtassen leveren wij totaaloplossingen waar u op kunt vertrouwen. Zo beheren wij bijvoorbeeld graag uw voorraad en kunt u uw producten binnen 24 uur na afroep verwachten.
Kurage Verpakkingen heeft zich als doel gesteld uitsluitend de hoogwaardigste verpakkingsmaterialen te leveren, vanzelfsprekend altijd tegen de aantrekkelijkste voorwaarden.

Aanpak

Om tot het voor u beste advies te komen, is het belangrijk dat wij een compleet beeld hebben van uw organisatie, verpakkingsmaterialen en wensen.

Dit doen wij door:

  • Kennismaking met uw bedrijf op de locatie waar de verpakkingsmaterialen (hoofdzakelijk) worden verwerkt en/of gedistribueerd.
  • Advies over het realiseren van een mogelijke besparing, en over een eventuele verandering in gebruik of verwerking van de aanwezige verpakkingsmaterialen. Daarvoor is het van groot belang te bespreken hoe voorraden worden beheerd, besteld en aangeleverd binnen uw organisatie.
  • Inventarisatie van alle verpakkingen, eventueel met behulp van (kwaliteit)samples of voorbeelden.

Offertefase

Om uw organisatie de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding te bieden voeren wij leveranciersselecties en contractonderhandelingen uit. Wij onderhandelen altijd met meerdere partijen om u het gunstigste en best passende voorstel te kunnen doen. De doorlooptijd van de offertefase wordt vooraf met u besproken en is vanzelfsprekend afhankelijk van het aantal (klantspecifieke) producten dat wij voor u uitwerken.

Voorraadhoudend / voorraadbeheer

Voorraadbeheer is de corebusiness van de voorraadhoudende groothandel. In de logistieke keten leveren wij meerwaarde door (klantspecifieke) voorraden aan te houden. Hierbij zijn een uitgebalanceerd assortiment en een hoge leverbetrouwbaarheid belangrijk. Kurage Verpakkingen helpt u, om uw artikelen in de juiste hoeveelheid, op het juiste moment en tegen de juiste leveringsvoorwaarden in te kopen. Wij geven u op ieder gewenst moment inzicht in uw voorraadpositie. Daarnaast kunnen wij in overleg met u uw voorraden efficiënt beheren en vaststellen, zodat een permanente beschikbaarheid gegarandeerd is!

Maatwerk in logistiek

Door een intensieve samenwerking met onze logistiekdienstverlener die gespecialiseerd is in de complete logistieke afhandeling, bieden wij altijd een vooruitstrevende oplossing. Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor transport, voorraadopslag, verzamelen en verpakken van orders en laden en lossen van containers, wij zijn ook uw partner als het gaat om kennisuitwisseling van logistieke vraagstukken. Maatwerk in logistiek; dat is precies wat u van ons als groothandel mag verwachten!